Najlepsze miejsce w centrum Warszawy z ogrodem
do organizacji Twojego wesela.
Restauracja Villa Foksal to mieszanka warszawskiej historii,
która toczy się w budynku przy ulicy Foksal 3/5 od XIX wieku
z elegancką nowoczesnością, zachwycającą obecnie gości w gustownie urządzonych wnętrzach.
To właśnie tutaj odnaleźć można połączenie nowatorskich dań z wyjątkowym klimatem miejsca, które od wielu lat oczarowuje gości restauracji.
Marcin Wojtczak to jeden z najlepszych Szefów Kuchni w Polsce.
Swoim gościom proponuje autorskie menu,
które dopasowuje do aktualnej pory roku.
Dzięki temu kreowane smaki niezmiennie zachwycają
i zyskują uznanie odwiedzających.
W pełni wykorzystujemy tu bogactwo sezonowych produktów
najwyższej jakości, czerpiąc z nich to, co najlepsze.
Wyselekcjonowani dostawcy zapewniają naturalne i świeże wyroby,
dzięki czemu smak potraw jest bogaty i zróżnicowany.
Wiemy, że smak to tylko jeden aspekt dania,
który zawsze musi współgrać z jego wyglądem
– to dlatego tak bardzo doceniamy sztukę prezentacji i serwowania dań,
kierując się zasadami fine dining.
Restauracja Villa Foksal to mieszanka warszawskiej historii, która toczy się w budynku przy ulicy Foksal 3/5 od XIX wieku z elegancką nowoczesnością, zachwycającą obecnie gości w gustownie urządzonych wnętrzach.
To właśnie tutaj odnaleźć można połączenie nowatorskich dań z wyjątkowym klimatem miejsca, które od wielu lat oczarowuje gości restauracji.
Marcin Wojtczak to jeden z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Swoim gościom proponuje autorskie menu, które dopasowuje do aktualnej pory roku. Dzięki temu kreowane smaki niezmiennie zachwycają i zyskują uznanie odwiedzających.
W pełni wykorzystujemy tu bogactwo sezonowych produktów najwyższej jakości, czerpiąc z nich to, co najlepsze. Wyselekcjonowani dostawcy zapewniają naturalne i świeże wyroby, dzięki czemu smak potraw jest bogaty i zróżnicowany.
Wiemy, że smak to tylko jeden aspekt dania, który zawsze musi współgrać z jego wyglądem – to dlatego tak bardzo doceniamy sztukę prezentacji i serwowania dań, kierując się zasadami fine dining.